ZUMBA & DANCE

Zumba & dance

Meer conditie, meer spierkracht en meer zelfvertrouwen: een dans workout biedt heel wat voordelen. Al dansend werken aan je figuur? Onze lesgeefsters openen de dansvloer met opzwepende muziek, swingende moves en vooral véél enthousiasme. Let’s dance!

Zumba & dance in Body-World: ontdek ons uitgebreid programma

Latino

Zumba Latino is een Latijns-Amerikaanse mix van salsa, merengue, axé en cumbia. Wij zorgen voor een tiptop choreo en de nodige ambiance, jij traint je lichaam van top tot teen.

Zumba Toning

Fitness en dans combineren? Bij Zumba Toning voer je de klassieke Zumba moves uit met speciale toning sticks. De ideale upgrade voor je dance workout! 

Choreo Step

Tijdens Choreo Step train je je benen en billen aan de hand van vlotte, spierverstevigende stepoefeningen. Rustig opbouwen of stevig knallen? De afwisseling tussen high en low intensity maakt deze les zowel toegankelijk als uitdagend. 

Salsalessen

Zuiders, zomers en zó goed voor je conditie: salsa is de koningin van de sensuele latin dance. Elke vrijdagavond toveren we onze sportstudio om in een sfeervolle salsazaal waar de duo’s doorschuiven en de dansvloer davert. De perfecte kickstart van een ontspannen weekend! 


Salsalessen, Zumba of Choreo Step volgen?

Meer items ZUMBA & DANCE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x