BODY & FIT

Body & Fit

Samen sporten is dubbel zo leuk. Op zoek naar een groepsfitness met een gevarieerd lessenrooster? Gevonden! De beste buikspieroefeningen, armspieren trainen met gewichten, je conditie opkrikken op uptempo muziek, … De groepslessen van Body-World brengen je lichaam 100% in shape.

 Groepslessen in Body-World: ontdek ons uitgebreid programma

  •  BBB 

Een gevarieerde workout voor je buik, billen en benen? BBB to the rescue! Wij staken deze klassieker in een nieuw jasje waarmee je calorieën verbrandt, je spieren versterkt en je basisconditie opkrikt. 

  • Total body workout

Dynamiek, variatie en vitaliteit: de Total body workout heeft het allemaal. Tijdens deze groepsles ligt de focus op kracht én cardio. Een intensieve intervaltraining op maat van elke sportieveling. 

  •  Powerstep 

Een energieke workout voor een afgetraind lichaam? Bij de Powerstep gaan eenvoudige, krachtige bewegingen hand in hand met vetverbranding en spierversteviging. High impact, high fun!

  • Crunchtime 

Of je nu gaat voor een keiharde sixpack of sierlijke strakke buik: Crunchtime legt de focus dertig minuten lang op het verstevigen van de buik- en rugspieren.

  • U-bounce 

Aerobicmoves, een minitrampoline en opzwepende muziek. Meer heb je niet nodig tijdens U-bounce, een high intensity interval training die je lichaam fit en gezond houdt. Jump for joy!

  •  Club power

Trainen met gewichten? Club Power wakkert elke spiergroep aan. Terwijl de beats stevig uit de boxen knallen, werk je doelgericht aan een betere spierconditie en een optimale calorieverbranding.
BBB, Ubound, Club power of Powerstep in Putte?

Meer items BODY & FIT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x