ABOUT US

Bij Body-World geloven we dat sporten om meer draait dan spierkracht alleen. Ontdek onze waarden!

CommunityHygiëneDuurzaamheidOntspanning

Wie binnenstapt in Body-World, vindt er meer dan alleen piekfijne sportzalen en enthousiaste coaches. Een babbeltje slaan met de trainers, gezellig kaarten in de lounge, stoom aflaten in de sauna, … Bij ons staat beleving en persoonlijk contact centraal. 

Trainen, dansen of buikspieroefeningen: tijdens een stevige workout lopen de temperaturen hoog op! Body-World staat op tiptop hygiëne en kraaknette sportstudio’s. Wij houden de fitnesstoestellen brandschoon, doen regelmatig check-up’s en zetten maximaal in op onderhoud.

Minder plastic, een partnership met de lokale drankencentrale, vers fruit van de fruitboer om de hoek, … Body-World gaat voor meer milieu, minder mainstream. Door de handen in elkaar te slaan met handelaars uit de buurt, willen we vooruitstrevend zijn in duurzaam ondernemen. 

Sporten zonder stress? Body-World streeft naar een ontspannen geest in een sportief lichaam. Van spierherstellende stoomsessie tot heerlijk aperitief met vrienden: onze sauna’s en lounge bieden de ideale relaxatie na een energieke groepsles of fitnessbeurt. 


Een fitness run je niet met je hoofd, wel met de juiste drive, een sterk management en oprechte interesse in mensen. Benieuwd naar de personal touch van Body-World? Maak kennis met zaakvoerders Peter en Kim! 

>> Get to know Peter

Een vijfsterren sportclub? Peter zet de puntjes op de business. Al sinds het prille begin schrijft hij met veel passie en precisie mee aan het succesverhaal van Body-World. Een sterke groeistrategie uitstippelen, nieuwe opportuniteiten vastgrijpen, klanttevredenheid perfectioneren, … Peter houdt van verandering, verbinding en verbetering. Waarom mikken op een 9 als je een 10 kan halen? Door te investeren in toptrainers en de nieuwste fitnessmaterialen wil hij met Body-World elke klant trakteren op een unieke, kwaliteitsvolle sportbeleving. 

#newchallenges #sportief #seeyou@thegym #tigerwoods #fortnite #familyman #bankerbyday #gymbynight #reizen #vrienden #rock #ginandtonic

>> Get to know Kim

Enthousiast, ondernemend en een flinke dosis pit: Kim laat de managementbal rollen en Body-World bruisen. Wat in 2011 begon als een gezellige studentenjob, groeide uit tot een gevarieerd takenpakket met de focus op marketing en sales. Mét succes, want sinds 2019 zet ze als medezaakvoerder samen met Peter de schouders onder Body-World. Een vlotte babbel aan de bar? Een motivational peptalk voor een sportles? Yes, please! Kim is 100% on top of things en houdt ervan klanten te inspireren en connecteren. 

#sociaalbeestje #instagramaddict #fashionista #rodewijn #bigsmile #workhardplayhard #powerstep #beauty #enthousiast #lovetosnooze #sushi


Sporten in een fitness in Putte?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x