AFSLANKACADEMIE 2024

Welkom bij onze Afslankacademie, waar we streven naar een gezond en evenwichtig leven door middel van effectieve en duurzame gewichtsbeheersing. 

Onze missie is om jou te begeleiden op een reis naar een gezonder, energieker en zelfverzekerder leven, waarbij we de focus leggen op het ontwikkelen van gezonde gewoonten die een leven lang meegaan.

We richten ons op het bieden van een holistische benadering van gewichtsverlies, waarbij we kijken naar voeding, lichaamsbeweging, mindset en levensstijl. 

Ons deskundige team bestaande uit een voedingscoach, fitnesscoach en motivatiecoach staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op elke stap van jouw reis.

Onze programma's zijn op maat gemaakt om aan de unieke behoeften en doelen van elk individu te voldoen. 

We moedigen een gebalanceerde en gevarieerde voeding aan, waarbij we de nadruk leggen op het leren maken van gezonde keuzes en het begrijpen van voedingswaarden. Onze ervaren fitnesscoaches zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van een passend trainingsregime dat past bij jouw levensstijl en doelen.


12 WEKEN 
10 VROUWEN 
SPORT EN VOEDING 
MOTIVATIECHECK 
BEGELEIDING IN GROEP


Laten we samen werken aan het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht, terwijl we een gezonde en evenwichtige levensstijl omarmen. Jouw reis naar een nieuwe, gezondere jij begint hier!

Wil jij deelnemen? 

Wees snel, er zijn 10 plekjes beschikbaar voor de eerste editie! 

De totaalprijs voor deze 12 weken is €649.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x