Hoeveel onder ons voelen zich in een optimale conditie? Enkele kleine aanpassingen aan de manier van trainen en ons voedingspatroon kunnen onze levenskwaliteit een duidelijke positieve wending geven.

Trainen met een Personal Trainer staat garant voor resultaat dankzij een doelgerichte, leuken én veilige training en draagt bij tot het invoeren van een levensnoodzakelijke gezondheidsattitude.

Wat houdt Personal Training in? Personal Training is een uur individuele, fysieke training: één klant met één trainer.  Doel is om de trainingstijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken om de klant zo snel mogelijk zijn doelstellingen te laten bereiken zonder schade.  Van afslanken, revalidatie, werken naar een betere conditie, ...

De Personal Trainer past zich aan jouw behoeften en wensen aan, is flexibel en laat je op een gezonde manier jouw sportieve grenzen verkennen en verleggen.  

 

Body-World voorziet een volledig trainingsprogramma waarmee je zowel onder begeleiding als zelfstandig aan de slag kunt.

Personal Training, SAMEN STA JE STERKER ...

3 redenen om met een Personal Trainer samen te werken ...

Je ziet weinig resultaat: Je bent al enkele weken/maanden aan het sporten maar zonder zichtbaar resultaat. Op zo’n moment kan een Personal Trainer nuttig zijn: hij kan je bewegingsprogramma bekijken en bijsturen waar nodig.

Je bent uitgekeken op de oefeningen die je al enkele jaren doet: afwisseling in je oefeningen kan wonderen doen. Een Personal Trainer kan je hierin begeleiden. Hij kan je laten kennismaken met nieuwe oefeningen.

Je weet niet waar je moet beginnen als je beslist hebt om te starten met sporten: Starten met sporten kan voor een beginnende sporter heel overweldigend zijn. Een Personal Trainer kan je helpen met de samenstelling van het juiste programma voor jou.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
button_sportvoordeel-mutualiteit.png

volg ons op Facebook en Instagram

 

Body-World NV | Tinstraat 42 | 2580 Putte | 015/330 999 | info@body-world.be | BTW BE 0823.430.525

alle rechten voorbehouden @ Body-World NV 2020