E-learning - Mindful werken

E-learning reeks: Mindfulness in je werkomgeving

Dat Mindfulness stress vermindert is al lang bewezen. In deze E-learning reeks ontdek jij de principes van mindfulness en ontdek je hoe je deze kan toepassen in je werkomgeving.

E-learning “mindful werken”

Deze online cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk doornemen of de hele reeks in één keer volgen.

Deze e-learning onthult hoe je meer bewust kan zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. Boordevol concrete tips om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op het werk en inclusief een handig downloadbaar werkboek bij elke module.

De toegang tot de cursus is onbeperkt en je bepaalt dus volledig zelf het eigen tempo.
7 modules voor een minder stressvolle en bewustere werkdag

Deze e-cursus bevat heel wat videomateriaal, een online of offline werkboek en zit boordevol praktijkopdrachten. Daarnaast krijg je ook een leeslijst en extra materiaal aangeboden.

            Alle modules op een rijtje:

- Introductie tot mindfulness
- Mindful je dag beginnen
- Mindful communiceren
- Mindful lunch
- Mindful meetings
- Mindful je dag afsluiten
- Digital mindfulness

Pakketprijs - 7 modules: €125,00 (incl. BTW)
GET STARTED NOW


Wat vinden andere deelnemers?

“De E-learning Mindful werken bevatte voor mij waardevol advies en onmiddellijk bruikbare tips. Er werd een mooie balans bewaard tussen de theorie enerzijds en de praktijk anderzijds via (creatieve) oefeningen en vragen. Het wat, hoe en waarom van mindfulness op het werk werd stapje voor stapje helder uitgelegd, doorspekt met een fijne noot humor. Ik was blij verrast dat er ook een leeslijst werd voorgesteld om je nog verder te verdiepen in de materie. Top!”

– Leen Van Sand Marketing Expert, Dela Belgium
           Meer items E-learning - Mindful werken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x